Δια – Δανεισμός Βιβλίων

Με τη χρήση της Υπηρεσίας Δια-δανεισμού δίνεται η δυνατότητα στα μέλη της Βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, να δανειστούν υλικό το οποίο δε  βρίσκεται στη συλλογή της,  από άλλες βιβλιοθήκες ιδρυμάτων.

Ο δια-δανεισμός μεταξύ των βιβλιοθηκών δεν ισχύει για κατηγορίες υλικού όπως πληροφοριακό υλικό (εγκυκλοπαίδειες, λεξικά κ.λ.π.), περιοδικά, διδακτορικές διατριβές, πτυχιακές εργασίες, σεμινάρια, ηλεκτρονικό και οπτικοακουστικό υλικό.

 

 

 

Δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας

Δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας δια-δανεισμού έχουν όλοι οι χρήστες οι οποίοι έχουνκάρτα μέλους της Βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου.

Διαδικασία δια-δανεισμού

Τα μέλη υποβάλλουν αυτοπροσώπως αίτημα δια-δανεισμού προσκομίζοντας συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την έντυπη Αίτηση Διαδανεισμού την οποία  καταθέτουν στη Βιβλιοθήκη ή υποβάλουν ηλεκτρονικά το αίτημα τους μέσω της υπηρεσίας δια-δανεισμού SMILLe.

 Ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής  είναι περίπου 7 εργάσιμες ημέρες.

Το υλικό δανείζεται στο χρήστη για περιορισμένο χρονικό διάστημα, που καθορίζεται από τη Βιβλιοθήκη-προμηθευτή (συνήθως μία ή δύο εβδομάδες). Το υλικό πρέπει να επιστρέφεται εμπρόθεσμα στην βιβλιοθήκη του Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου για επιστροφή τους στην Βιβλιοθήκη που τα δάνεισε.

 Η διακίνηση του υλικού γίνεται με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier). Τα έξοδα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον αιτούντα. Το προσωπικό της βιβλιοθήκης ειδοποιεί τηλεφωνικώς τον αιτούντα για την παραλαβή του βιβλίου.

Υπηρεσίες

  • 1
  • 2
Prev Next

Φωτοτυπικά μηχανήματα

Υπάρχουν δύο φωτοτυπικά μηχανήματα δίπλα στο υπολογιστικό...

Δανεισμός Βιβλίων

Για να έχει τη δυνατότητα δανεισμού κάποιος...

Υποβολή πτυχιακής

Η κατάθεση των Πτυχιακών Εργασιών στην Βιβλιοθήκη...

Υπολογιστικό Κέντρο

Το υπολογιστικό κέντρο της βιβλιοθήκης δημιουργήθηκε με...

Αναγνωστήριο

Δίπλα από το υπολογιστικό κέντρο της βιβλιοθήκης...

Δια – Δανεισμός…

Με τη χρήση της Υπηρεσίας Δια-δανεισμού δίνεται...

Γρήγορη Επικοινωνία